Wsnp-hogerberoep.nl is opgericht door ervaren advocaten die gespecialiseerd zijn in financiëel recht. Ons doel is u de beste rechtshulp te bieden als u niet bent toegelaten tot de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP) of als deze regeling tussentijds wordt beëindigd. Al onze advocaten zijn verbonden aan het kantoor Hupkes c.s. advocaten, gevestigd in Amsterdam.

marius-2016

Mr Marius Hupkes (1969) is advocaat sinds 1997. In 2000 heeft hij Hupkes c.s. advocaten opgericht. Aan het kantoor zijn 5 advocaten verbonden. Marius heeft veel ervaring met procederen tegen banken en verzekeraars, o.a. vanwege de aandelenlease-affaire. Hij heeft ook veel MKB-ondernemers als cliënt.

mr Matthijs de Jong is advocaat sinds 2010. Hij heeft eerder gewerkt bij Clifford Chance en Bergh Stoop & Sanders. Matthijs geeft rechtsbijstand binnen het insolventierecht – met inbegrip van schuldsanering en dwangakkoorden. Ook werkt Matthijs op het terrein van het ondernemingsrecht (herstructureringen e.d.) en het verbintenissenrecht (claims en geschillen, onderhandelingen en contractenrecht).

U kunt Marius Hupkes volgen op LinkedIn

U kunt Mathhijs de jong volgen op LinkedIn

leonie-2016

Mr. Leonie Keet heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Na eerst enige tijd in Haarlem te hebben gewerkt als advocaat, is zij sinds 2016 verbonden aan ons kantoor. Bij ons kantoor houdt zij zich onder andere bezig met het rechtsgebied schuldsanering, daarnaast staat zij cliënten bij op het gebied van arbeidsrecht, personen- en familierecht en ondernemingsrecht voor het MKB.

 

U kunt Leonie Keet volgen op LinkedIn

 

 

Onze advocaten behandelen ook zaken op de rechtsgebieden echtscheiding en alimentatierecht, arbeids- en ontslagrecht en ondernemingsrecht voor het MKB.

hupkeslogo

Lees hier meer over ons kantoor

 


Blijf op de hoogte! Volg ons op LinkedIn en Twitter:

Volg ons op LinkedIn

Volg ons op Twitter


 

naar boven |

 

 

Deel deze pagina
  •  
  •  
  •