Wsnp-hogerberoep.nl is opgericht door ervaren advocaten die gespecialiseerd zijn in financiëel recht. Ons doel is u de beste rechtshulp te bieden als u niet bent toegelaten tot de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP) of als deze regeling tussentijds wordt beëindigd. Al onze advocaten zijn verbonden aan het kantoor Hupkes c.s. advocaten, gevestigd in Amsterdam.

marius-2016

Mr Marius Hupkes (1969) is advocaat sinds 1997. In 2000 heeft hij Hupkes c.s. advocaten opgericht. Aan het kantoor zijn 5 advocaten verbonden. Marius heeft veel ervaring met procederen tegen banken en verzekeraars, o.a. vanwege de aandelenlease-affaire. Hij heeft ook veel MKB-ondernemers als cliënt.

leonie-2016

Mr. Leonie Keet heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Na eerst enige tijd in Haarlem te hebben gewerkt als advocaat, is zij sinds 2016 verbonden aan ons kantoor. Bij ons kantoor houdt zij zich onder andere bezig met het rechtsgebied schuldsanering, daarnaast staat zij cliënten bij op het gebied van arbeidsrecht, personen- en familierecht en ondernemingsrecht voor het MKB.

U kunt Marius Hupkes volgen op LinkedIn

U kunt Leonie Keet volgen op LinkedIn

Mr Diederik Ruys is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is sinds 2014 mediator en advocaat sinds 2016. Voor Diederik aan ons kantoor verbonden was, heeft hij gewerkt voor de ING groep en Voûte Arbeidsrecht. Hij houdt zich bezig met erfrecht (verdeling nalatenschap, onterving, enz.), arbeidsrecht (ontslag, reorganisaties, werkgevers en werknemers) en mediation (medisch specialisten, maatschapsconflicten, arbeidsconflicten).

U kunt Diederik Ruys volgen op LinkedIn

 

Onze advocaten behandelen ook zaken op de rechtsgebieden echtscheiding en alimentatierecht, arbeids- en ontslagrecht en ondernemingsrecht voor het MKB.

hupkeslogo

Lees hier meer over ons kantoor

 


Blijf op de hoogte! Volg ons op LinkedIn en Twitter:

Volg ons op LinkedIn

Volg ons op Twitter


 

naar boven |

 

 

Deel deze pagina